Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Huisreglement


I.v.m. de maatregelen omtrent het coronavirus doen wij allereerst een beroep op het gezond verstand. En daarbij houden we ons aan de regels die door overheid zijn geadviseerd, onder andere: • Heeft u gezondheidsklachten: blijf thuis en laat u zo snel mogelijk testen. • Houd 1,5 meter afstand van anderen. • Ontsmet uw handen bij aankomst en vertrek.
1. Colabs - Coworking Spaces werkplekken & ruimtes zijn beschikbaar voor
• Zelfstandigen met een geldig ondernemingsnummer
• studenten met een studentennummer en ingeschreven bij een officiële opleiding.
2. Aankomst en vertrek
Als je bij aankomst de eerste persoon bent die het gebouw betreedt die dag, gelieve er dan rekening mee te houden het alarm uit te schakelen, de laatste code hier voor wordt u meegedeeld. De sleutel is terug te vinden in de Masterlock naast de deur, ook hiervoor wordt de laatste actieve code voor u meegedeeld. Als je bij vertrek de laatste persoon in het gebouw bent, gelieve dan het alarm terug in te schakelen, de deur op slot te doen en nadien de sleutels ook terug in de Masterlock te plaatsen.
3. Domicilie
Indien je Colabs – Coworking Spaces als een vestigingsadres wilt gebruiken; momenteel is dit niet mogelijk onder andere doordat we met abonnementen werken en niet met huurcontracten. In overleg is het laten bezorgen van een pakket op het adres van Colabs Coworking - Spaces bespreekbaar.
4. Bezoekadres
Bij Colabs - Coworking Spaces kun je je afspraak/ bezoek ontvangen. Hou ten allen tijde wel rekening met de andere gebruikers van Colabs, en de andere bedrijven in het businesscentrum. Voor privé-vergaderingen kan men de vergaderzaal steeds huren indien deze beschikbaar is (zie online agenda).
5. Tijdens gebruik
Hou rekening met elkaar. Wees respectvol voor elkaar en stoor elkaar niet onnodig. Het onbeheerd achterlaten van eigendommen is op eigen risico.
6. Koffie, water
De koffiemachine en de keuken zijn gratis te gebruiken door Colabs huurders. De koffiepads staan op de voorziene plaats ter beschikking in de coworking ruimte. Water voor het koffietoestel dient u zelf bij te vullen in de keuken. Ook de Sipwell in de keuken staat gratis ter beschikking. Gelieve voor alle apparatuur steeds het goede huisvader/moeder-principe te hanteren.
7. Wi-Fi
Internet is beschikbaar voor Colabs huurders, bij reserveren of een abonnement ontvang je de laatste inlogcode.
8. Printer (multifunctional toestel)
Bij aanvang van een nieuw contract zal u een korte gebruiksaanwijzing krijgen van Colabs. Eveneens zal u de nodige uitleg ontvangen om de printer toe te voegen op uw eigen toestel. Per gebruiker zullen de prints/copies apart gefactureerd worden. Scans worden niet aangerekend.
9. Toiletruimte
De toiletten zijn vrij te gebruiken door Colabs huurders. Deze dient u steeds proper achter te laten.
10. Sleutels
Voor het gebruik van de cowork-ruimte en voordeur is er een sleutel nodig. Na het reserveren van uw plek ontvangt u van Colabs de nodige toelichting omtrent het gebruik van de sleutel en hoe deze nadien moet worden opgeborgen. (zie ‘Aankomst en vertrek’)
11. Na gebruik
Laat de door u gebruikte plek of ruimte netjes achter. Maak de tafels schoon, gooi uw eigen afval in de daarvoor bestemde vuilbak. Na het gebruik van al het keukenmateriaal dient men het zelf af te wassen en terug te zetten op de daarvoor bestemde plek in de keukenkast. Zet tafels en stoelen weer op hun plek. Volg de nodig checklist bij vertrek van de ruimte (zie affiche op de deur).
12. Fair Use Policy
Alle aangeboden services, diensten, middelen en dergelijke meer dienen met fatsoen, gelijkwaardigheid, respect en redelijkheid gebruikt te worden. U dient de cowork ruimte te behandelen als een goede huisvader/moeder en in oorspronkelijke staat achter te laten.