Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Zeven stappen naar het kiezen van een coworking space

Als het gaat om het kiezen van de perfecte coworking space voor jezelf of je bedrijf, zijn er een aantal factoren waarmee je rekening moet houden. Hier schetsen we zeven stappen om jou te helpen de ideale werkomgeving te vinden, voor vandaag en naarmate uw bedrijf groeit.

coffee

1) Voorzieningen

Het eerste waar je rekening mee moet houden als je op zoek bent naar een coworking space zijn de aangeboden voorzieningen. 
Waar heb jij als ondernemer nood aan en wat biedt de coworking space net aan? Denk hierbij aan WiFi, gratis koffie & thee, printing-voorzieningen, gratis parking,... 

dog

2) Geluid

Bovenal is een coworking space nog steeds een plek om werk gedaan te krijgen. Heb jij meer nood aan een stille werkruimte waar je kan doen wat je moet doen? 
Of vind jij het net aangenaam voor je productiviteit als de bureau-hond  schattig naar jou aan het kijken is en waar er bij tijd en stond eens goed gekaveld wordt?

network

3) Netwerk & cultuur

Sommige coworking spaces zijn meer gericht op creatievelingen en freelancers, terwijl anderen eerder tech-based zijn en mikken op kleinere bedrijven die er zich gevestigd hebben.
Maak voor jezelf uit waar jij het meeste nood aan hebt en in welke omgeving jij het productiefst kan werken. 

saving piggy

4) Kost

Zeker geen onbelangrijke! Maak een duidelijk vergelijking en onderscheid in pricing tussen coworking spaces.
Idealiter wil je het meeste waar voor je geld, hoewel sommige coworking spaces iets duurder zijn, hebben ze misschien andere voordelen. Kijk ook zeker of je alle kosten hebt ingecalculeerd zodat je geen onverwachte facturen ontvangt!

professionality

5) Professionaliteit

Een groot voordeel van een coworking space is dat je niet bijvoorbeeld thuis je klanten dient te ontvangen. 
Je kan genieten van de uitstraling van professionaliteit van een echte 'corporate' bureau zonder het grote kostenplaatje dat er bijhoort. Je kan vergaderen in een echte vergaderruimte en op een degelijk ergonomisch bureau zetelen.

curve

6) Ruimte om te groeien

De juiste bureelruimte kan ook voor jou de weg richting succes zijn! Succes impliceert meestal groei. Is jouw coworking space klaar om jouw groeiende onderneming te ondersteunen in al haar noden? 

map

7) Locatie, locatie locatie!

De ideale coworking space is dicht bij huis en dicht bij je klanten! Coworking zou voordelen moeten bieden ten opzichte van een traditionele werksituatie. Zoek je voordeel ook zeker hier in. Welke locatie is handig bereikbaar. Welke locatie past het best bij jouw levensstijl?

Gratis testdag

Proficiat!
Je hebt het tot het einde van deze pagina gehaald. Om jou te belonen voor deze uitzonderlijke prestatie geven we je graag een gratis testdag in onze coworking! Geef even je mail in, dan sturen we je de benodigde gegevens en een gratis PDF van bovenstaande info! Tot snel!

Dankjewel! We nemen zo snel mogelijk contact met je op :)
Oei, er ging iets mis. Niet getreurd, dat was onze schuld. We proberen het zo snel mogelijk op te lossen.