Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Zes tips om je sociale adem terug te vinden

Waarom is jouw sociaal contact zo belangrijk? Een belangrijke vraag waar Colabs antwoord op biedt, zeker in deze bizarre 'corona'-tijden. Het is belangrijker dan ooit om, zo veilig mogelijk, je sociale contacten te blijven onderhouden!

De mens is een sociaal dier, daar is geen ontkomen aan. En toch worden we van lockdown naar lockdown gesleurd zonder tijd om onze sociale adem terug te vinden. Het is daarom vandaag de dag des te belangrijker om je sociaal contact te

Niemand kan er iets aan doen, iedereen zit in hetzelfde schuitje. We maken er samen het beste van. Wees ook creatief in deze tijd. Lees hieronder zes eenvoudige tips hoe je dat creatieve nu juist het beste doet. (Hint: coworking is er één van!)

1 - Natuur

Spreek af met je bubbelcontacten om eens een wandeling te gaan maken in de buitenlucht. Zo kom je buiten, beweeg je, en zie je je bubbel nog eens. 

2 - Coworking

Waarom juist coworking? Je komt even uit je dagelijkse sleur van thuiswerken en je komt nieuwe mensen tegen in een veilige omgeving. Win-win situatie dus. 

3 - Video calls

Of het nu met je beste vriendin is of met je oma die je zo graag nog eens zou vastpakken, een video call is des te leuker dan een gewoon telefoongesprek. 

4 - Sporten

Je zult het niet graag horen maar, corona hoeft echt geen excuus te zijn om minder te sporten. Het is goed voor je gezondheid en je moreel! Ga gerust eens joggen op de atletiekpiste met je bubbel. 

5 - Video-apero

Organiseer eens een aperitief-momentje met je beste vrienden via Zoom, Skype,... Je zult snel merken dat het (bijna) even leuk als het echte verhaal. 

6 - Kaartjes

Het klinkt misschien enorm ouderwets, maar kaartjes sturen is hipper dan ooit! Je laat zien dat je aan je naasten denkt op een manier die wij niet meer gewoon zijn. En wees nu eerlijk, wie krijgt er nu niet graag een tof kaartje opgestuurd?

Gratis testdag

Proficiat!
Je hebt het tot het einde van deze pagina gehaald. Om jou te belonen voor deze uitzonderlijke prestatie geven we je graag een gratis testdag in onze coworking! Geef even je mail in, dan sturen we je de benodigde gegevens en een gratis PDF van bovenstaande info! Tot snel!

Dankjewel! We nemen zo snel mogelijk contact met je op :)
Oei, er ging iets mis. Niet getreurd, dat was onze schuld. We proberen het zo snel mogelijk op te lossen.