Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Vier tips voor productiviteit op de werkvloer

Een optimaal ingericht kantoor is cruciaal voor de productiviteit. Vraag maar eens rond bij onze coworkers. Bij Colabs is hier goed over nagedacht door enkele belangrijke factoren goed in overweging te nemen. 

Een creatieve ruimte, voor creatieve mensen

Het kantoor is de ruimte waar jij je werk wil doen, klinkt logisch, toch? Maar moet een kantoor dan ook creatief en inspirerend ogen of is dat overbodig? Bij Colabs zijn we er van overtuigd dat de productiviteit van onze coworkers voor een groot deel afhangt van de inspirerende plek waarin ze werken. 

Je creativiteit wordt meer geprikkeld als je zelf in een creatieve omgeving werkt en vice versa. Daarom proberen wij onze ruimtes zo innovatief en inspirerend mogelijk te maken.  Kom het zelf ontdekken via ons contactformulier!

Home office picture meeting room

Gezonde voeding in een gezonde omgeving

Hoe gezonder je bent, hoe beter in staat je bent om productief te werken. Healthy food is een belangrijk onderdeel dus voor meer productiviteit. 

Eet je te veel suikers of vetten? Dan moet je lichaam harder werken om alles te verteren, waardoor je eerder vermoeid raakt. Gezonde voeding zorgt ervoor dat je  meer energie hebt om te werken. Zeker als je naast die gezonde voeding, ook nog af en toe een middagwandeling gaat maken.

Home office troubleshoot picture

De werking van natuurlijk licht

De werking van onderschat. Een overmaat aan kunstmatig licht zorgt ervoor dat je eerder vermoeid raakt. In kantoorruimtes wordt grotendeels gebruik gemaakt van kunstmatig licht om zo een continue aan onnatuurlijk daglicht te creëren.

Maar kunstlicht is bij lange na niet hetzelfde als echt daglicht. Kunstmatig licht kan ons natuurlijke ritme verstoren, waardoor we eerder vermoeid raken. Het effect kan zijn dat we rond 3 uur ‘s middags al vermoeid zijn. Een grote glaspartij kan dat verhelpen. 

Buitenlucht

Last but not least. De heerlijke buitenlucht even gaan opsnuiven op een gezonde middagwandeling. Even herbronnen, de batterijen terug opladen om er terug erg hard in te vliegen!

Na dat je even buiten bent geweest, zal je jezelf weer prettiger en productiever voelen.  Naast het feit dat een wandeling goed is voor je gezondheid, prikkelt het ook de creativiteit terug. 

Neem contact met ons op!
Bij Colabs zijn we er van overtuigd dat jouw expertise, ondernemerschap of bedrijf tot een hoger niveau getild kan worden door de juiste werkomgeving. Colabs creëert die omgeving, door ze op maat aan te passen aan jouw persoonlijke behoeften en wensen.
Boek een gesprek met ons