Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Home office,
waar loopt het mis?

Coworking,
waarom is het de oplossing?

Colabs entry

Gebrek aan sociaal contact

én aan sociale controle

De voornaamste klacht van thuiswerkers is het gebrek aan sociaal contact, niet even gezellig een babbeltje kunnen doen aan de koffiemachine. Een groot probleem voor velen. Een onrechtreeks gevolg van dit probleem is ook het gebrek aan sociale controle, niemand die even kort checkt of je wel om half negen achter je computer zit.

Terug sociaal contact

én sociale controle

In een coworking space is er altijd wel iemand om tijdens je pauze even een babbeltje te doen. Of natuurlijk om te checken waarom je om tien uur nog altijd niet bent aangekomen :)

Geen scheiding tussen werk & privé

Waar trek je de lijn?

Het is voor veel thuiswerkers een probleem om een duidelijke barrière te schetsen waarin ze hun werk en hun privé van elkaar afscheiden. Even de was doen terwijl je aan de telefoon bent met een klant kan een voordeel lijken op het eerste zicht. Niets blijkt minder waar, je productiviteit daalt zo sneller dan het licht.

Duidelijke scheiding tussen werk en privé

Daar trek je de lijn.

Hou je thuisomgeving thuis, en je werkomgeving op een coworking space. Op deze manier heb je een duidelijke scheiding tussen de twee. Terug rust in je hoofd.

dining room washing hands

Minder goede ergonomie

Van eetkamerstoel tot sofa

Heel veel home offices zijn niet uitgerust met een degelijke ergonomische bureaustoel. We wijken dan al snel uit naar de sofa of de stoel aan de eettafel, ookal weten we goed genoeg hoe slecht dat eigenlijk wel is voor onze rug.

Italiaanse top-ergonomie

Charles & Ray Eames

Bij Colabs zijn onze bureaustoelen van het ontwerp en design van Eames. Voorname topkwaliteit met Italiaanse roots. Bye bye backpain.

Lounge seat

Minder goed internet

Over snelheden en beveiliging

De gemiddelde home office is niet uitgerust zoals een bureelomgeving zou moeten uitgerust zijn, we vinden dit vooral ook terug in de snelheid en kwaliteit van hun draadloos internet, deze is vaak gebrekkig of niet beveiligd genoeg.

Supersnel internet

5G is er niets tegen

De internetverbinding wordt ondersteund door extra beveiligde wifi van Proximus. Naast de draadloze mogelijkheden zijn er uiteraard nog LAN-voorzieningen voor de liefhebbers.

Home office troubleshoot picture

Afleidingen

Kinderen, buren en verbouwingen

Veel thuiswerkers hebben kinderen thuis rondlopen die constant zorgen voor afleiding. Naast de kinderen die om de haverklap om aandacht komen vragen vergeten we de buurman zeker niet, die ook graag vandaag zijn haag even bijsnoeit of begint aan de verbouwingen van zijn nieuwe keuken.

Concentratie

Focus, focus, focus

Geen last van vervelende buren die nét als jij je videocall hebt gaan bladblazen. Enkel gedreven en like-minded mensen die er even hard voor willen gaan!

Home office picture meeting room

Gratis testdag

Proficiat!
Je hebt het tot het einde van deze pagina gehaald. Om jou te belonen voor deze uitzonderlijke prestatie geven we je graag een gratis testdag in onze coworking! Geef even je mail in, dan sturen we je de benodigde gegevens en een gratis PDF van bovenstaande info! Tot snel!

Dankjewel! We nemen zo snel mogelijk contact met je op :)
Oei, er ging iets mis. Niet getreurd, dat was onze schuld. We proberen het zo snel mogelijk op te lossen.