Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Colabs' reactie op covid-19

Omdat ons dagelijks leven nog steeds wordt beïnvloed door de effecten van het corona-virus, doen we er alles aan om onze leden te helpen bij het uitoefenen van hun job. We willen u verzekeren dat de gezondheid en het welzijn van onze leden onze hoogste prioriteit heeft.

Colabs Coworking blijft open zolang dit van de overheid toegelaten blijft. Wij hebben alle mogelijke maatregelen genomen om uw werkdag zo veilig mogelijk te laten verlopen.

Fequente kuis

De kuisfrequentie bij Colabs ging door het corona-virus in een stroomversnelling. Elke dag worden alle  burelen ontsmet. Alsook de gemeenschappelijk gebruikte delen zoals het koffiemachine zullen een dagelijkse poetsbeurt krijgen.

Daarnaast wordt er elke week nog een extra 'grote kuis' gehouden. Op deze moment krijgt alles nog eens een extra reiniging. 

Scheidingsschermen

Tussen alle burelen staat een handig doorzichtig scherm dat fungeert als scheidingswand. Op deze manier heb je niet het gevoel dat je in een opgesloten cocon zit, maar nog steeds in een gezellige open ruimte. 

Ontsmettende handgel

Ontsmettende handgel is aanwezig in overvloed. Op elke bureau en bij het koffiemachine staat er een dispenser ter beschikking voor het Colabs-cliënteel. 

Pandemieplan

Om nog een stapje verder te gaan, heeft Colabs een volledig pandemieplan opgesteld waarin alle regels, suggesties en te nemen acties opgesomd staan. Dit kan ten alle tijde geraadpleegd worden door iedereen die wenst.

Verluchting

Er wordt dagelijks verlucht bij Colabs op aanraden van de Belgische overheid. 

Mondmasker

Mondmaskers zijn bij alle verplaatsingen in Colabs verplicht. Als je aan je bureau zit mag je je mondmasker afzetten. 

Neem contact met ons op!
Bij Colabs zijn we er van overtuigd dat jouw expertise, ondernemerschap of bedrijf tot een hoger niveau getild kan worden door de juiste werkomgeving. Colabs creëert die omgeving, door ze op maat aan te passen aan jouw persoonlijke behoeften en wensen.
Boek een gesprek met ons